Bună seara!

Vă mulțumesc pentru ca ați acceptat invitația de a fi alături de noi și de elevi la festivitatea de înmânare a diplomelor Cambridge English. Elevii participanți la aceasta festivitate au susținut examene Cambridge- YLE, KET, PET, FCE, CAE, pe data de 17 iunie la Colegiul National Al.I.Cuza, Alexandria, centru autorizat de pregătire pentru examene Cambridge.

Examenele au fost organizate de către EEC( European Examinations Centre este o instituție autorizata de Cambridge Assessement English sa furnizeze în Romania examenele de certificare a cunoștințelor lingvistice pentru limba engleza).

Cambridge English Qualifications sunt recunoscute în întreaga lume ca marcă a excelenţei și în oricare etapă s-ar afla elevii în această călătorie de învăţare si am dorit să ne bucurăm împreună de succesul lor.

La festivitate au participat profesori de limba engleza de la Colegiul National Al.I.Cuza, părinţi și elevi. Elevii care au promovat examenele si- au primit certificatul Cambridge, diploma de limba engleză ce reprezintă o recompensă de excepţie pentru întregul efort depus.

Elevii au impartasit din experiența lor legata de pregătirea pentru examen, orele de studiu intens, dar si despre emoțiile din ziua examenului.

prof.dr. Alina Titirișcă, examinator Cambridge, colaborator EEC